archief
contact
+31 6 53239630

Springruiter Lennard de Boer op eigen benen

🔴 DE WIJK Springruiter Lennard de Boer begint in mei voor zichzelf. De 26-jarige ruiter uit De Wijk vertrekt bij de BWG stables en gaat stallen huren bij de familie Van der Sluis in De Schiphorst. Dat meldt regionale krant De Stentor.´╗┐

🔴 dE WIJK
Springruiter Lennard de Boer begint in mei voor zichzelf. De 26-jarige ruiter uit De Wijk vertrekt bij de BWG stables en gaat stallen huren bij de familie Van der Sluis in De Schiphorst. Dat meldt regionale krant De Stentor.

Lennard de Boer voortaan op eigen benen.

Onlangs werd al duidelijk dat veelvoudig Drents kampioen Lennard de Boer de BWG Stables in goed overleg zou gaan verlaten. De Boer ging rijden voor de stal van de gebroeders Schr├Âder om meer kansen te krijgen op internationale wedstrijden. Die kansen kwamen minder snel dan gehoopt, al won De Boer wel zijn eerste internationale Grand Prix in het Belgische Lier.

Het idee om een eigen bedrijf te beginnen speelde al langer bij Lennard de Boer, die eerder al succesvol was voor stal Marcel de Boer in Nieuwleusen.

Total
2
Shares
gerelateerde berichten
Total
2
Share