archief
contact
+31 6 53239630

Daan van Geel met Djam winnaar Grote Prijs Oliva

🔴 OLIVA Daan van Geel zegevierde zondagmiddag in de Grote Prijs van de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. De Drentse springruiter was in de barrage overtuigend de snelste met zijn paard Djam.
Daan van Geel presteerde overtuigend bij Indoor Drachten en won met Djam het 1.50.
Daan van Geel presteerde overtuigend bij Indoor Drachten en won met Djam het 1.50. FOTO: Steven Stegen

🔴 Oliva
Daan van Geel zegevierde zondagmiddag in de Grote Prijs van de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. De Drentse springruiter was in de barrage overtuigend de snelste met zijn paard Djam.

In totaal wisten 15 combinaties tot de barrage door te dringen. Van Geel en Remco Been waren de enige foutloze Nederlanders. Het zat Remco Been in de beslissende ronde niet mee, hij kreeg met Holland vd Bisschop 35 strafpunten en eindigde daarmee als 15e.

Daan van Geel reed een super ronde. Met Djam (v. Canturano), waarmee hij in 2018 nog de Grote Prijs van Indoor Groningen wist te winnen, zette hij een niet te verbeteren tijd van 43.45 seconden neer. De overwinning leverde de ruiter uit Gees een bedrag van 7500 euro op.

De tweede plaats was voor De Ierse ruiter Clem McMahon met Pacifino. De Fransman Frederic Bouvard eindigde met Hugh Grant de Muze op de derde plaats.

Uitslag vind je hier


Total
32
Shares
0 deel
0 deel
32 deel
0 Tweet
0 deel