archief
contact
+31 6 53239630

Zoë Zwiggelaar maakt ‘droom­de­buut’ in Intermédiaire I

🔴 ASSEN „Het was een droom­de­buut!” Dat zegt dres­suur­ama­zone Zoë Zwiggelaar over haar optre­den bij de Subtop in Assen. De Drentse ama­zone kwam met Fidarsi Rossi voor het eerst in haar car­ri­ère in actie in de Intermédiaire I en dat leverde gelijk de over­win­ning op. 
Zoë Zwiggelaar

🔴 Assen
„Het was een droom­de­buut!” Dat zegt dres­suur­ama­zone Zoë Zwiggelaar over haar optre­den bij de Subtop in Assen. De Drentse ama­zone kwam met Fidarsi Rossi voor het eerst in haar car­ri­ère in actie in de Intermédiaire I en dat leverde gelijk de over­win­ning op.

Zwiggelaar en Fidarsi Rossi behaal­den een score van 64,412 en hiel­den daar­mee Bennie van Es met Jetse fan Hickaerd (64,191%) ach­ter zich. 

Het was een gecom­bi­neerd klas­se­ment met de Prix St. Georges, waarin de 20-jarige Zwiggelaar ook startte en 63,676% haalde, ook nog eens goed voor de derde plaats. Zwiggelaar hoopt bin­nen­kort de over­stap te maken naar de U25 Grand Prix.

Gosse Pieter Hellinga won de Grand Prix met Eyecatcher. In het ZZ-zwaar behaalde Loes Mars een dub­bele over­win­ning met Easy Dancer.


gerelateerde berichten
Total
8
Share