Zoë Zwiggelaar maakt ‘droomdebuut’ in Intermédiaire I

Share
  • 17 maart 2019 14:37

door: redactie, 17 maart 2019 14:37

🔴 Assen
,,Het was een droomdebuut!” Dat zegt dressuuramazone Zoë Zwiggelaar over haar optreden bij de Subtop in Assen. De Drentse amazone kwam met Fidarsi Rossi voor het eerst in haar carrière in actie in de Intermédiaire I en dat leverde gelijk de overwinning op.

Zwiggelaar en Fidarsi Rossi behaalden een score van 64,412 en hielden daarmee Bennie van Es met Jetse fan Hickaerd (64,191%) achter zich.

Het was een gecombineerd klassement met de Prix St. Georges, waarin de 20-jarige Zwiggelaar ook startte en 63,676% haalde, ook nog eens goed voor de derde plaats. Zwiggelaar hoopt binnenkort de overstap te maken naar de U25 Grand Prix.

Gosse Pieter Hellinga won de Grand Prix met Eyecatcher. In het ZZ-zwaar behaalde Loes Mars een dubbele overwinning met Easy Dancer.