archief
contact
+31 6 53239630
Zoë Zwiggelaar

Zoë Zwiggelaar na wedstrijdpauze aan kop in ZZ-zwaar Indoor Tolbert

blokjeTolbert | STEGEN.NET

Zoë Zwiggelaar eiste met grote voorsprong de overwinning op in het ZZ-zwaar bij Indoor Tolbert. Ze behaalde met Fidarsi Rossi 67,29% en troefde daarmee Stephanie Berends af.

Zoë Zwiggelaar
Zoë Zwiggelaar en Fidarsi Rossi tijdens de huldiging.
Steven Stegen

Zwiggelaar was duidelijk aan het genieten tijdens haar proef. Fidarsi Rossi wil zich binnen nog wel eens wat druk maken, maar gedroeg zich in de HJC-manege voorbeeldig. Beide juryleden plaatsen de combinatie aan kop.

Zoë Zwiggelaar was dolblij met haar overwinning. ,,Ik had het niet verwacht. We hebben een tijdje wedstrijdpauze gehad, omdat ik voor mijn opleiding para-veterinair in Suriname was. Maar Lisa Uilenberg heeft hem super doorgetraind.” Uilenberg gaat Fidarsi Rossi nu ook uitbrengen, omdat Zwiggelaar binnenkort in de examens zit.

Stephanie Berends pakte in het ZZ-zwaar de tweede plaats. Ze behaalde met Sipko’s Enrico 63,50%. Rachelle Buining en Wondergirl mochten zich als derde opstellen met een score van 61,86%.

Eric ten Cate - Jolly JumperMartine Gramsbergen - Beat Itshow-de-HaarhofRomiëlle van Tuyl - Luimstras Hetarinapubliek Indoor TolbertCecile Smit - Edmond

Indoor Tolbert 2018

Foto's van de 30e editie van Indoor Tolbert
Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel