archief
contact
+31 6 53239630

Zoë Zwiggelaar na wed­strijd­pauze aan kop in ZZ-zwaar Indoor Tolbert

Tolbert | STEGEN.NET Zoë Zwiggelaar eiste met grote voor­sprong de over­win­ning op in het ZZ-zwaar bij Indoor Tolbert. Ze behaalde met Fidarsi Rossi 67,29% en troefde daar­mee Stephanie Berends af. 
Zoë Zwiggelaar

blokjeTolbert | STEGEN.NET

Zoë Zwiggelaar eiste met grote voor­sprong de over­win­ning op in het ZZ-zwaar bij Indoor Tolbert. Ze behaalde met Fidarsi Rossi 67,29% en troefde daar­mee Stephanie Berends af.

Zoë Zwiggelaar
Zoë Zwiggelaar en Fidarsi Rossi tij­dens de hul­di­ging.
Steven Stegen

Zwiggelaar was dui­de­lijk aan het genie­ten tij­dens haar proef. Fidarsi Rossi wil zich bin­nen nog wel eens wat druk maken, maar gedroeg zich in de HJC-manege voor­beel­dig. Beide jury­le­den plaat­sen de com­bi­na­tie aan kop.

Zoë Zwiggelaar was dol­blij met haar over­win­ning. „Ik had het niet ver­wacht. We heb­ben een tijdje wed­strijd­pauze gehad, omdat ik voor mijn oplei­ding para-vete­ri­nair in Suriname was. Maar Lisa Uilenberg heeft hem super door­ge­traind.” Uilenberg gaat Fidarsi Rossi nu ook uit­bren­gen, omdat Zwiggelaar bin­nen­kort in de exa­mens zit.

Stephanie Berends pakte in het ZZ-zwaar de tweede plaats. Ze behaalde met Sipko’s Enrico 63,50%. Rachelle Buining en Wondergirl moch­ten zich als derde opstel­len met een score van 61,86%.

[wppa type=“cover” album=“45” size=“auto”]Any comment[/wppa]
gerelateerde berichten
Total
2
Share