archief
contact
+31 6 53239630

Zoë Zwiggelaar wint derde selec­tie DCIG in Tolbert

Tolbert | STEGEN.NET Zoë Zwiggelaar won zater­dag de derde en laat­ste selec­tie voor de DCIG. In de HJC-manege in Tolbert behaalde ze met Fidarsi Rossi ZrZ in het ZZ-licht een score van 246,5. Marissa Spoor werd met Brinkhof’s Empire S tweede. 
Zoë Zwiggelaar werd op een halve punt achterstand tweede in de ZZ-licht met Fidarsi Rossi ZrZ.

blokjeTolbert | STEGEN.NET

Zoë Zwiggelaar won zater­dag de derde en laat­ste selec­tie voor de DCIG. In de HJC-manege in Tolbert behaalde ze met Fidarsi Rossi ZrZ in het ZZ-licht een score van 246,5.

Zoë Zwiggelaar werd op een halve punt achterstand tweede in de ZZ-licht met Fidarsi Rossi ZrZ.
Zoë Zwiggelaar met Fidarsi Rossi ZrZ.(archief)

Zwiggelaar moest als eer­ste star­ten en scoorde meer­dere keren het cij­fer 8 voor de dra­f­on­der­de­len. „Ik heb heer­lijk gere­den”, stelde ze na afloop. De over­stap naar de ZZ-zwaar is aan­staande. Met haar score van 246,5 nam Zoë Zwiggelaar zeer roy­aal afstand van de concurrentie.

De tweede plaats in Tolbert in het ZZ-licht was voor Marissa Spoor en haar licht­voe­tige Brinkhof’s Empire S. Zij wer­den beloond met een resul­taat van 235 pun­ten. Op slechts een halve punt ach­ter­stand pakte Marije Heuvel de derde prijs met haar Belana. Callista Leeuwerke werd met Santo’s Fatal Love vierde.

In de Z2 eiste Nicky Snijder de over­win­ning op. Met Game Boy Sth ver­za­melde hij 234 pun­ten. Daarmee hield hij Michelle Dalemans op de tweede plaats. Dalemans kwam met Exxon Valdeze tot een mooie score van 228. Elviera Boverhof ein­digde als derde met Virgina, gevolgd door Kenna Bakker met Ginfonia KB.
gerelateerde berichten
Total
8
Share