Dressuurruiter Nars Gottmer zamelt geld in voor Stichting Leukemie

  • 16 april 2019 20:03
door: redactie, 16 april 2019 20:03

🔴 Assen
Internationaal Grand Prix-ruiter Nars Gottmer heeft het hart op de juiste plaats zitten. Net als vorig jaar zet Gottmer zich in voor het goede doel. Op Goede Vrijdag 19 april zal zoveel mogelijk geld worden ingezameld voor Stichting Leukemie.

Vorig jaar haalde Nars Gottmer al ruim €1.000,- op voor Stichting ALS. Het doel is om dit bedrag ruimschoots te overtreffen.

Grand Prix-ruiter Nars Gottmer zet zich belangeloos in voor de Stichting Leukemie.
Grand Prix-ruiter Nars Gottmer zet zich belangeloos in voor de Stichting Leukemie.

Het concept van dit jaar zou gelijk zijn aan het concept van vorig jaar: in de middag lessen verzorgen en ’s avonds een showavond. Echter door de vele enthousiaste deelnemers kunnen we maar liefst elf lessen vullen. Dit betekent dat de Grand Prix-ruiter van half 12 ’s ochtends tot negen uur ’s avonds vol enthousiasme les gaat geven.

Hierdoor zal de showavond geen doorgang krijgen. Bezoekers kunnen wel naar de leerzame lessen op verschillende niveaus komen kijken en dan een vrijwillige bijdrage doen voor het goede doel.

Nars Gottmer kreeg het idee voor het goede doel door zijn lesklant. Zij kreeg acute leukemie en Gottmer zag met eigen ogen wat de verschrikkelijke ziekte met haar deed. Ook Grand Prix-jurylid Peter Bonhof leed aan deze ziekte. Hij zal ook aanwezig zijn bij deze dag.

Je bent van harte welkom op 19 april van 11:30 tot 21:00 uur bij de Sunrise Stables in Assen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Via deze site kun je doneren.