Knappe score Marc-Peter Spahn bij Grand Prix Exloo

  • 14 april 2019 19:13
door: redactie, 14 april 2019 19:13

🔴 Exloo
Marc-Peter Spahn behaalde zondag bij de dressuurwedstrijd bij het Hippisch Centrum Exloo een mooie score in de Grand Prix. Hij kwam met de Friese hengst Elias 494 tot een prachtige 70,272%.

Met deze knappe score was Spahn onbereikbaar voor de concurrentie. Nars Gottmer werd met Dicaprio Swing tweede met 64,185%. Als derde volgde Sabine R├╝ben met Double Joy. Sabine R├╝ben won daarvoor al de Interm├ędiare II met haar paard Django 358, waarbij ze tot een score van 66,397% kwam.

R├╝ben voerde daarmee met afstand de kleine rubriek aan. Op ruime afstand volgde Marjan Hooge op de tweede plaats. Zij behaalde met Eskara de Jeu een score van 62,132%. Hooge reed ook met haar andere paard Ego Tripper Texel, maar wist daar geen voldoende score mee te behalen.

Maaike ten Hoor en Winder-Don voerden de rubriek voor Young Riders aan, waarbij Margot Arkema met De Haarhof Gavaristo op achterstand werd gezet. De landenproef voor Young Riders werd gewonnen door Kirsten van der Hauw met LN Tiadette.

In het ZZ-zwaar wist Judith Pietersen te imponeren met een dubbele overwinning met Limited Edition. De tweede plaatsen waren voor Bengt Snijders (Dts Eva Wiana) en Maud de Bruijn (Don-Tango B).