Anouk Noordman drukt stempel op Subtop Exloo

Anouk Noordman drukt stempel op Subtop Exloo

15 augustus 2021 19:55 0

Door Steven Stegen
 
Leestijd: < 1 minuut

📌 Exloo
📝 paardensportnoord

Anouk Noordman zette zondag bij de Subtop in Exloo aansprekende resultaten neer. Ze werd eerste en tweede in de Grand Prix en won de lichte tour.

Noordman won de afsluitende Grand Prix met haar merrie Zeronica (coverfoto – archief) met een score van 69,891%. Met haar andere paard, de hengst Atze, pakte de amazone uit Zuidwolde ook nog eens de tweede plaats met een score van 67,609%. Laura Zwart eindigde op de derde plaats met Lumen Express (62,826%).

Eerder op de dag zette Anouk Noordman al een mooie proef neer met Dante’s Glory in de Interm├ędiaire I. Met een resultaat van 69,1919% zette ze ook hier een prachtig resultaat neer. Annemieke Vincourt-Krom won met High Society de Prix St. Georges, met een ruime voorsprong op Sabine R├╝ben (Le Vivaldi). R├╝ben won later wel de Interm├ędiaire II met De Niro Gold, op afstand gevolgd door Laura Zwart met Bright’s Hero SB.

Marjan Hooge won met Kadans Sw beide Z1-proeven.
📸 Steven Stegen

De twee ZZ-zwaar proeven in Exloo werden gewonnen door Erna Dijk-Willems (Da Vincino) en Janien de Lange (Hubertus). In het Z2 waren de eerste prijzen voor Monique van Boven (Dana) en Saskia van der Wel (Thijs). In het Z1 sloeg Marjan Hooge een knappe dubbelslag door met de getalenteerde Kadans Sw beide proeven op haar naam te schrijven.

Deel dit bericht