archief
contact
+31 6 53239630

Patijn’s Paarden Revue op CH Eext blijkt schot in de roos

🔴 EEXT Tevreden gezichten bij publiek en organisatie van CH Eext bij Patijn’s Paarden Revue. De jubileumshow van CH Eext trok woensdagavond veel publiek en werd een succes.

🔴 Eext
Tevreden gezichten bij publiek en organisatie van CH Eext bij Patijn’s Paarden Revue. De jubileumshow van CH Eext trok woensdagavond veel publiek en werd een succes.

Eén van de hoogtepunten was het optreden van de Future Guys. Zes ruiters lieten op hun westernpaarden adembenemende stunts zien. In een moordend tempo gingen ze door de baan, waarbij de meest acrobatische toeren werden uitgehaald.

Een fantastisch optreden van de Future Guys bij Patijn’s Paarden Revue.
📸 Steven Stegen

Bij de bezoekers waren veel lovende woorden te horen voor de gevarieerde show. ,,De hele entourage is prachtig, ik vind het echt indrukwekkend”, zegt een vrouw tijdens de pauze. Na de onderbreking kwam nog een zesspan Shires in de baan, de grootste paarden ter wereld. Maar ook het twaalfspan Friese paarden met op de bok Augustinus Hoekstra zorgde voor kippenvel op de tribunes.

Het schitterende zesspan Shires zorgde voor kippenvel.
📸 Steven Stegen

,,We hebben wel wat neergezet”, constateerde Rienk Kluiving tevreden na afloop. ,,Het was veel werk, maar het is het waard geweest. Eext staat weer helemaal op de kaart. Over tien jaar bestaan we honderd jaar en dan moeten we ook weer iets speciaals doen vind ik, maar gelukkig kunnen we daar nog even over nadenken.”


Total
22
Shares
gerelateerde berichten
Total
22
Share