Home » Chantal Windstra op dreef bij CH Bakkeveen
springen

Chantal Windstra op dreef bij CH Bakkeveen

🔴 Bakkeveen
Chantal Windstra was goed op dreef bij het CH Bakkeveen. De kersverse reservekampioene van Groningen uit Boerakker was met Foberlina de beste springcombinatie van de dag.

Daarmee was het een geslaagd concours voor Windstra, die met haar Advance-merrie beide parcoursen wist te winnen.

Chantal Windstra met Foberlina.

Zowel het eerste Z-parcours met snelle barrage, als het tweede parcours werden door Windstra (19) en Foberlina gewonnen. Daarmee was het duo ook gelijk de beste springcombinatie van de dag op het CH Bakkeveen.

Margot Arkema domineerde bij de dressuur. Met De Haarhof His Wish werd ze eerste en tweede in het ZZ-licht. Met De Haarhof Happy4Feet was ze in beide Z2-proeven de beste. De tweede ZZ-licht proef werd gewonnen door Jacqueline Dokter – Termeer met Ferrari.

Deel dit met je vrienden