archief
contact
+31 6 53239630

Goud voor team Young Riders: ‘hier hebben we van gedroomd’

🔴 VEENINGEN Ongelooflijk. Niet te bevatten. De gezichten stralen vrijdagavond bij de leden van het gouden team Young Riders. Ze pakten overtuigend goud in de landenwedstrijd op het EK De Wolden.

🔴 Veeningen
Ongelooflijk. Niet te bevatten. De gezichten stralen vrijdagavond bij de leden van het gouden team Young Riders. Ze pakten overtuigend goud in de landenwedstrijd op het EK De Wolden.

Het gouden team Young Riders met links bondscoach Luc Steeghs.
📸 Steven Stegen

Veronique Morsink neemt als eerste het woord na de huldiging. ,,Het is haast niet te geloven! Hier hebben we van gedroomd”, zegt de amazone uit De Lutte, die bij de hele huldiging een enorme smile op haar gezicht had en zichtbaar genoot van het moment.

Morsink kreeg in de tweede omloop alleen een tijdfout. Daarmee werd haar score weggestreept voor het team. ,,Ik ben mijn parcours bewust heel rustig begonnen. Mijn paard Entrepreneur is best kijkerig. Ik wilde geen risico nemen en heb dus tijd genomen. Controle houden stond voor mij voorop en dat is gelukt!” 

Veronique Morsink en Entrepreneur genieten volop tijdens de huldiging.
📸 Steven Stegen

Tom Schellekens werd uiteindelijk niet in de equipe opgenomen, maar deelde wel mee in de feestvreugde. ,,Best een beetje een raar gevoel, zo als vijfde man, maar wat ben ik ontzettend blij!”

,,Ze hebben het super gedaan”, vatte bondscoach Luc Steeghs de historische avond bondig samen.

Met niet alleen teamgoud voor de Young Riders, maar eerder ook voor de Children is het EK in Veeningen nu al een sportief succes. ,,Een geweldig resultaat, hier heb ik ook alleen maar van durven dromen”, aldus voorzitter Christiaan Hendriksen van de organisatie.

Total
20
Shares
gerelateerde berichten
Total
20
Share