archief
contact
+31 6 53239630

Marten Luiten met Fynona gese­lec­teerd voor EK Junioren in Italië

🔴 ERMELO Dressuurruiter Marten Luiten uit Winschoten is met Fynona gese­lec­teerd voor het Nederlandse team Junioren dat gaat deel­ne­men aan het EK San Giovanni in Marignano in Italië van 23 t/m 28 juli. 
Marten Luiten Fynona

🔴 Ermelo
Dressuurruiter Marten Luiten uit Winschoten is gese­lec­teerd voor het Nederlandse team Junioren dat gaat deel­ne­men aan het EK San Giovanni in Marignano in Italië van 23 t/m 28 juli. Luiten is de laat­ste maan­den erg suc­ces­vol met Fynona en is daarom door bonds­coach Monique Peutz geselecteerd.

Marten Luiten Fynona
Marten Luiten mag met Fynona naar het EK Junioren in Italië.
📸 Steven Stegen

Marten Luiten zet­ten het afge­lo­pen week­end nog uit­mun­tende resul­ta­ten neer bij het CDI Exloo, waar het duo een inter­na­ti­o­naal per­soon­lijk record wist te beha­len. „Al met al heb ik een hele knappe groep met rui­ters die aan elkaar gewaagd zijn, maar elkaar ook echt steu­nen. De sfeer in de groep is bij­zon­der goed”, zegt bonds­coach Monique Peutz.

Het team Junioren bestaat uit: 

 • Marten Luiten (Winschoten) — Fynona
 • Sanne van de Pols (Abbenbroek) – Excellentie (Cuvanck PP is haar reserve-paard)
 • Annemijn Boogaard (Oudelande) — Fullspeed TC
 • Pem Verbeek (Waalre) — Fernando Torres
 • Chiel van Bedaf (Etten-Leur) – Floris (1e reserve)

Bij de Young Riders heeft Peutz geko­zen voor Nederlands kam­pi­oene Thalia Rockx die lid is van het KNHS Talenteam, voor Daphne van Peperstraten die afge­lo­pen week­end in Exloo alle inter­na­ti­o­nale proe­ven won, voor Kimberley Pap en voor rege­rend Europees kam­pi­oene Esmée Donkers, die al twee jaar op rij team­zil­ver won op het EK. 

Het team Young Riders bestaat uit: 

 • Daphne van Peperstraten (Oude-Tonge) — Greenpoint’s Cupido
 • Esmée Donkers (Venhorst) — Chaina
 • Thalia Rockx (Roosendaal) — Verdi de la Fazenda
 • Kimberley Pap (Nunspeet) — Vloet Victory
 • Zoë Kuintjes (Aalsmeer) — Primeval Brittsion (1e reserve)

Het team Children bestaat uit:

 • Lara van Nek (Wijdewormer) — Amazing Comeback (Fariska is haar reserve-paard)
 • Anniek van Dulst (Ermelo) — Isala’s Arielle
 • Senna Evers (Grootebroek) — Happy Feet
 • Maura Knipscheer (Bergen NH) — Amaretto
 • Amber Schelstraete (Gemonde) – Burberry (1e reserve)
🔴 Stegen.net | Knhs
gerelateerde berichten
Total
2
Share