Maikel van der Vleuten winnaar van formaat op CSI Ommen

Share
  • 4 augustus 2019 19:31

door: redactie, 4 augustus 2019 19:31

🔴 Ommen
Met Maikel van der Vleuten kreeg het CSI Ommen zondag een winnaar van formaat. In de barrage met slechts zes combinaties troefde Van der Vleuten met Beauville Z de concurrentie af. Hij verdiende met de zege 15.000 euro.

Maikel van der Vleuten en Beauville Z tijdens de ereronde op het CSI Ommen.
📸 CSI Ommen | FotoTrailer

Van der Vleuten rondde de barrage foutloos af in 37,35 seconden. De Belg Pieter Clemens eindigde met 38,10 seconden op de tweede plek en Patrick Lemmen werd derde in 39,70. Hij kwam als laatste in actie, maar kon de tijd van Van der Vleuten niet scherper krijgen.

Gerben Morsink uit Deurningen was de beste deelnemer uit eigen provincie. Hij eindigde op de zevende plek. Op Navarone Z kwam hij in het basisparcours tot de snelste tijd van 76,99, maar maakte een springfout in de eerste omloop en haalde de barrage dus niet.

Ook Frank Schuttert maakte een springfout, hij werd met First Lady G tiende. Ook Pim Mulder, vorig jaar winnaar, miste de barrage door een foutje in de omloop met BCO Milton Z.