Home » VDL-Stud familie Van de Lageweg in TV-programma De Opvolgers
kort nieuws

VDL-Stud familie Van de Lageweg in TV-programma De Opvolgers

Bears
STEGEN.NET | Persbericht

De VDL-Stud is woensdagavond 28 augustus te zien in het TV-programma De Opvolgers. De uitzending is op NPO1 vanaf 22.15.

De VDL-Stud in het Friese Bears is een echt familiebedrijf. Presentator Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de familie Van De Lageweg. De familie Van de Lageweg is wereldberoemd in de springpaardenbranche. Hun paarden worden naar tientallen landen verkocht en het zaad van de hengsten vindt gretig aftrek bij fokkers.

Vader Wiepke en zoons Wybe-Yde, Janko en Sipko bestieren gezamenlijk het bedrijf. Als de heren er niet uitkomen heeft Heit het laatste woord. Wie gaat hem straks opvolgen? Dat moet duidelijk worden in de uitzending.

De uitzending is later hier terug te kijken.


Deel dit met je vrienden
Tags