archief
contact
+31 6 53239630

Albert Zoer maakt indruk bij NIK-com­pe­ti­tie in Exloo

📌 EXLOO — Albert Zoer was de grote win­naar op de slot­dag van de NIK-com­pe­ti­tie in Exloo. Zoer won met zijn schim­mel Freedom de ZZ Grote Prijs en ver­diende daar­mee een tic­ket voor Jumping Amsterdam. Ook de klasse Z werd gewon­nen door de rui­ter uit Echten, nu met Isa Tella. 

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET

Albert Zoer was de grote win­naar op de slot­dag van de NIK-com­pe­ti­tie in Exloo. Zoer won met zijn schim­mel Freedom de ZZ Grote Prijs en ver­diende daar­mee een tic­ket voor Jumping Amsterdam. Ook de klasse Z werd gewon­nen door de rui­ter uit Echten, nu met Isa Tella.

Albert Zoer en Freedom bij de hul­di­ging.
📸 Hippisch Centrum Exloo

De wed­strijd in Hippisch Centrum Exloo kende een mooi deel­ne­mers­veld. Grote namen als Albert Zoer, Wiljan Laarakkers, Pim Mulder en Chantal Regter maak­ten hun repu­ta­tie waar en zorg­den voor aan­trek­ke­lijke spring­sport. In het ZZ waren er twee wed­strij­den, een­tje in het kader van de NIK-com­pe­ti­tie en een­tje met als inzet deel­name aan Jumping Amsterdam.

Die laat­ste wed­strijd gold tege­lijk als Grote Prijs en kreeg een bar­rage met acht com­bi­na­ties. Daarin was Albert Zoer afge­te­kend de beste. Met Freedom (v. Larino) reed hij de bar­rage fout­loos in 34.50 secon­den. Pim Mulder ein­digde als tweede. Hij had met Gondola B (v. Ultimo) 34.79 nodig. Wiljan Laarakkers pakte de derde plaats met Gream (v. Verdi). Zij won­nen eer­der op de dag de andere ZZ-wed­strijd. Daarin volg­den Job Oldenziel (Goldfee) en Hester Klompmaker (Gentle) op de plaat­sen twee en drie.

In de Z‑parcoursen won­nen Suzanne Tepper (VDL Latina van ’t Merelsnest) en Albert Zoer (Isa Tella). In de klasse M was Trienke Kooistra op dreef. Ze won met Farina (v. Cavalier) twee par­cour­sen. Ook Peter Hokse was goed voor een oranje rozet met Jestli HBC.


gerelateerde berichten
Total
2
Share