Hilde Veenstra en Albert Zoer beginnen sterk bij Indoor Groningen

Share
  • 9 januari 2020 16:31

door: redactie, 9 januari 2020 16:31

📌 Zuidbroek
📝 STEGEN.NET
📸 Steven Stegen

De Noordelijke ruiters begonnen donderdag bij Indoor Groningen sterk aan het internationale deel van het evenement. Hilde Veenstra pakte de tweede plaats in het 1.25 en Albert Zoer won het 1.30.

Zoer bleek een klasse apart in de eerste internationale wedstrijd. De ruiter uit Echten was overtuigend de sterkste in het direct op tijd verreden 1.30. Zoer reed Isa Tella zelfverzekerd naar de overwinning.

Hilde Veenstra behaalde met After Pleasure Toltien een mooie tweede plaats.

Jur Vrieling, tegenwoordig brildragend, deed ook prima mee met zijn vierde plaats op Garrincha van de Kalevallei. De zesde plaats was voor Chantal Regter met Can Fly Z en Jorinde Dolfijn eindigde op plaats negen.

Juf Vrieling met de hengst Etoulon VDL, die foutloos bleef in het 1.35.

In de tweede wedstrijd, een twee fasen 1.25, was Hilde Veenstra dicht bij de overwinning. De Friese amazone deed met After Pleasure Toltien een goede aanval op de leidende tijd van de Zwitserse Clarissa Krotte, maar zes kwam zes honderdste te kort. Job Oldenziel deed in deze wedstrijd ook weer uitstekend mee met een prima derde plaats met Good Luck.