archief
contact
+31 6 53239630

Hoogste score Subtop Exloo voor Hergen van Hall

📌 EXLOO – Hergen van Hall behaalde afgelopen weekend bij de Subtop in Exloo de hoogste score van de dag. Hij scoorde met Corleone 68,088% in de Prix St. Georges.

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET

Hergen van Hall behaalde afgelopen weekend bij de Subtop in Exloo de hoogste score van de dag. Hij scoorde met Corleone 68,088% in de Prix St. Georges.

De wedstrijd in Exloo kende een beperkt aantal deelnemers, ook vanwege de gelijktijdige wedstrijd in Tolbert, maar de sfeer en accommodatie maakten het tot een prettige en nuttige krachtmeting.

De Prix St. Georges en Interm├ędiaire I werden in handicap verreden en kregen met Hergen van Hall een uitstekende winnaar. De juryleden Jarmilla Peterson en Sabrina Mayr konden toch nog mooie scores kwijt. Van Hall kwam uit op 68,088%. Tweede werd Valesca Pieters. Zij reed op Inter I niveau met Ethan (v. Zizi Top) en behaalde 66,618%. Floor van Manen eindigde met Gregor als derde.

De landenproef Young Riders en Junioren was in handicap en werd gewonnen door Lisa Uilenberg met I am Special D met 62,955%. Wendy Kuiken en jaar Boogie Boogie werden tweede, maar wonnen vervolgens de individuele proef.

In het ZZ-zwaar behaalde Karolien Nefkens een dubbel succes. Met De Mersken HorseaÔÇÖs Ipache (v. Apache) won ze beide proeven.


Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel