archief
contact
+31 6 53239630

Marten Luiten en Fynona ook aan kop in De Meern

📌 DE MEERN – In de competitiewedstrijd van de KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup Junioren en Young Riders in De Meern werd erg sterk gereden. Marten Luiten won overtuigend bij de Young Riders met Fynona.

📌 DE Meern
📝 STEGEN.NET | KNHS

In de competitiewedstrijd van de KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup Junioren en Young Riders in De Meern werd erg sterk gereden. Marten Luiten liet zaterdag wederom zijn goede vorm zien en won overtuigend bij de Young Riders met Fynona.

In de rubriek voor Junioren ging de hoogste score en de eerste plaats naar Sanne van der Pols met haar paard Excellentie.

Marten Luiten Fynona
Opperste focus bij Marten Luiten en Fynona.
📸 Steven Stegen

Ook bondscoach Monique Peutz was bij De Voornruiters aanwezig om alle verrichtingen van de Junioren en Young Riders in de KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup toe te zien. Ze toonde zich erg tevreden.

Peutz: ,,We hebben op het moment een goede groep met talentvolle jeugdige dressuurruiters en dat is fijn om te zien en om mee te werken. Ik kijk dan ook erg positief naar het komende seizoen, zeker als we deze lijn kunnen vasthouden. In de Meern liet Marten Luiten bij de Young Riders heel veel expressie zien in zijn proef. Vooral het drafgedeelte sprong er echt uit. Hij was met een score van 74,51% absoluut de duidelijke winnaar.”

Ook Thalia Rockx, die met twee paarden in de top drie eindigde, reed volgens Peutz heel sterk. Haar paard Gerda Nova de La Fazenda ging heel lichtvoetig door de baan en blonk echt uit in de wissels.

Junioren

De uitslag van de Junioren lag heel dicht bij elkaar. Er reed een zeer goede en sterke kopgroep mee die zorgde voor een spannende strijd. Sanne van der Pols ging uiteindelijk met de overwinning naar huis vanwege het mooie algehele beeld. Haar paard Excellentie werd zeer correct en mooi bergop gereden. Ook het galopgedeelte was goed voor elkaar.

Vlak achter Sanne eindigde Micky Schelstraete als tweede met Grand Charmeur. Zij vormen samen echt een elegante combinatie en dat resulteerde in een zeer correcte en nette proef. Heel fijn om naar te kijken. Ik was in De Meern sowieso heel tevreden met alle goede prestaties en het hoge niveau van alle junioren.

🔴 KNHS

Total
14
Shares
gerelateerde berichten
Total
14
Share