archief
contact
+31 6 53239630

Anouk Noordman doet goede zaken in Boijl

ūüďĆ BOIJL ‚ÄĒ Anouk Noordman deed bij de dres¬≠suur¬≠wed¬≠strijd in Boijl goede zaken. De ama¬≠zone uit Zuidwolde werd in de zware tour eer¬≠ste en tweede, met res¬≠pec¬≠tie¬≠ve¬≠lijk Zeronica en Atze. 

ūüďĆ Boijl
ūüďĚ STEGEN.NET

Anouk Noordman deed bij de dres¬≠suur¬≠wed¬≠strijd bij de Celebrity Stables in Boijl goede zaken. De ama¬≠zone uit Zuidwolde werd in de zware tour eer¬≠ste en tweede, met res¬≠pec¬≠tie¬≠ve¬≠lijk Zeronica en Atze.

Op het wed­strijd­ter­rein van Ernesto en Ilona Canseco kwa­men 12 com­bi­na­ties aan de start in de zware tour. Daarvan scoor­den er niet min­der dan 10 boven de 60 pro­cent tij­dens deze voor veel deel­ne­mers eer­ste wed­strijd sinds het uit­bre­ken van de coronacrisis.

Anouk Noordman met Zeronica.

De over­win­ning was voor Anouk Noordman en haar mer­rie Zeronica, met sco­res van 69,674% en 68,696%, goed voor een gemid­delde van 69,185%. Met haar andere paard, de hengst Atze, zette Noordman een mooi resul­taat van gemid­deld 68,587% neer en dat was goed voor de tweede prijs.

Afgeleid

‚ÄěAtze was een beetje afge¬≠leid door de jonge paar¬≠den die naast de ring in het land ston¬≠den, waar¬≠door er wat fout¬≠jes ont¬≠ston¬≠den, maar met deze score en de tweede prijs heb ik niks te kla¬≠gen‚ÄĚ, zo meldt Noordman op Facebook. Dominique Veenstra ein¬≠digde als derde met Zandokan SMH met 64,231%.

In het ZZ-zwaar wist Dirma Doll beide proe­ven heel knap te win­nen met haar paard High Light DB (v. Winningmood). Doll behaalde sco­res van 66 en 62 pro­cent. Bea Winters (op Cheval) en Sarina Mayr (Hermoso) waren goed voor de tweede prijzen.

De lichte tour werd een prooi voor Vai Bruntink met Halesta (v. Quadroneur). Met een prima score van 71,176% bleef de ama­zone uit Vledderveen Annemieke Vincourt met Diede Dieni (70,441%) en Margot Arkema (Gavaristo) voor in het klassement.


gerelateerde berichten
Total
2
Share