Anouk Noordman heerst bij Subtop in Vinkega

Share
  • 23 november 2022 19:07

door: Steven Stegen, 23 november 2022 19:07

📌 VINKEGA – Met een eerste en tweede plaats zette Anouk Noord­man een duide­lijk stempel op de Subtop afge­lopen zondag in Vinkega. Ook Vai Bruntink en Ava Krause wonnen een rubriek.

Noordman won de Grand Prix met haar stoere hengst Atze. De com­binatie uit Zuid­wolde stond bij beide jury­leden aan kop en behaalde een gemiddelde van 69,837%.

Met haar andere paard Zeronica pakte Anouk Noordman de tweede plaats. Met haar merrie was ze goed voor een score van 67,989%. Plaats drie was voor Vai Bruntink uit Vledder­veen met Ebony met 66,685%. Noord­man verscheen ook nog aan de start met Dantes Glory en behaalde daar­mee met 64,239% de vierde plaats.

Ava Krause voerde een ZZ-Zwaar-proef aan met Gero­nimo. Ze was de enige deel­nemer van de acht die een voldoende resultaat wist te scoren. De andere proef ZZ-zwaar was een prooi voor Tina de Jong met Il Divo JD. Astrid Reinders werd met Indigo tweede. Reinders won eerder al de eerste proef met haar Dream Boy-nakomeling. De Inter­médiaire II werd met een knappe score van 68,971% ge­wonnen door Vai Bruntink met Virginia.

📝 Stegen.net
📸 Stegen.net