Anouk Noordman en Zeronica zetten zegereeks voort

Share
  • 19 juli 2020 18:44

door: redactie, 19 juli 2020 18:44

📌 Noord-Sleen
📝 STEGEN.NET
📸 Steven Stegen

Anouk Noordman zette bij de dressuurwedstrijd in Noord-Sleen haar zegereeks voort met haar merrie Zeronica. De combinatie won met afstand de Grand Prix.

In deze zwaarste klasse verschenen vier combinaties aan de start, die werden beoordeeld door Peter Bonhof en Harro Goudsmit. Met een gemiddelde van 68,315% voerde Noordman met Zeronica het klassement aan. Vorig weekend won het duo uit Zuidwolde al in Boijl.

Anouk Noordman met Zeronica (archief)
📸 Steven Stegen

De tweede plaats in de Grand Prix was voor Marc-Peter Spahn, die met Dashy Boy met 67,880% niet heel veel op Noordman toe hoefde te geven. Noordman eindigde ook nog op plaats drie met haar hengst Atze (65,978%). De Grand Prix U25 werd gewonnen door Britt Muis met It’s Britt’s Hebbe (62,115%), op de voet gevolgd door Marjan Hooge met Ego Tripper Texel (62,051%). Marc-Peter Spahn schreef de IntermĂ©diaire II op zijn naam met Intense.

Lichte tour

In de lichte tour waren er eerste prijzen voor Marike Klok een Weidehuis Via la Vie en Ashley Langevoort met Dance Royal. Bij de Young Riders zette Maaike ten Hoor met Winder-Don de concurrentie overtuigend op afstand. Caya Liefer pakte met GlĂĽckpunkt de koppositie in de proef voor Junioren. In het ochtendprogramma werd de proef voor Young Riders gewonnen door Gerjanne Bijker met de Mersken Bellerite B.

Dubbel succes was er voor Bronno Bloem in het ZZ-zwaar. Met Famous (v. Stedinger) schreef hij beide proeven in deze klasse op zijn naam, met scores van 65,500% en 66,714%. De tweede plaatsen gingen naar Annabel Rootveld (Happy Feet) en Karin Aasman (Custom zadels Kansas C).