archief
contact
+31 6 53239630

Zoë Zwiggelaar bemach­tigt in Exloo start­be­wijs voor Grand Prix

📌 EXLOO — Het is de ultieme droom voor veel dres­suur­rui­ters: de Grand Prix halen. Voor Zoë Zwiggelaar is dat moment nu zeer nabij. Afgelopen week­end zette ze in de Intermédiaire II een prima resul­taat neer, zodat ze nu een etappe hoger mag met haar Fidarsi Rossi. 
Zoë Zwiggelaar Fidarsi Rossi Exloo 28 juni 2020

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET

Het is de ultieme droom voor veel dres­suur­rui­ters: de Grand Prix halen. Voor Zoë Zwiggelaar is dat moment nu zeer nabij. Afgelopen week­end zette ze in de Intermédiaire II een prima resul­taat neer, zodat ze nu een etappe hoger mag met haar Fidarsi Rossi.

In Exloo zette de Drentse ama­zone met Fidarsi Rossi (v. Sergio Rossi) een score neer van 62,943% en dat is dus ruim vol­doende om Grand Prix te mogen starten.

Zoë Zwiggelaar Fidarsi Rossi Exloo 28 juni 2020
Zoë Zwiggelaar met Fidarsi Rossi tij­dens haar proef in Exloo.
📸 Steven Stegen

Zwiggelaar kan haar geluk niet op, zo laat ze via Facebook weten. „Oh my, oh my… Loes Corsel heeft me zo ver gekre­gen dat ik Intermédiaire II durfde te star­ten. Ze zei: je moet het gewoon doen. En toen heb­ben we het maar gewoon gedaan en met resultaat!”

De com­bi­na­tie liet in de proef in Exloo veel mooie onder­de­len zien, maar aan bij­voor­beeld de piaffe moet nog gewerkt wor­den, wat natuur­lijk niet zo gek is. Duidelijk is dat Zwiggelaar met haar paard aan een gestage opmars bezig is.


gerelateerde berichten
Total
34
Share