archief
contact
+31 6 53239630

Happy Feet DFV van Floor Vos ver­kocht naar Amerika

ūüďĆ VALTHE ‚ÄĒ Happy Feet DFV (v. Johnson) zal niet meer in actie komen onder zijn ama¬≠zone Floor Vos. Happy Feet is ver¬≠kocht naar Amerika, zo meldt Vos via social media. 
Floor Vos werd Z1-kampioen van Drenthe met Happy-Feet.

ūüďĆ Valthe
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

Happy Feet DFV (v. Johnson) zal niet meer in actie komen onder zijn ama­zone Floor Vos. Happy Feet is ver­kocht naar Amerika, zo meldt Vos via social media.

De ama¬≠zone uit Valthe boekte de afge¬≠lo¬≠pen jaren een reeks van mooie suc¬≠ces¬≠sen met Happy Feet. ‚ÄěIk heb van hem geno¬≠ten. Een paard met een gewel¬≠dige per¬≠soon¬≠lijk¬≠heid en altijd voor de volle 100% voor me wil¬≠len wer¬≠ken‚ÄĚ, zegt Floor Vos over het paard, dat ze samen in eigen¬≠dom had met Lieuwe en Diana Koopmans.

Floor Vos met Happy-Feet DFV (v. Johnson)
ūüďł Steven Stegen

In de basis¬≠sport was de com¬≠bi¬≠na¬≠tie vrij¬≠wel altijd in de hoog¬≠ste regi¬≠o¬≠nen te vin¬≠den. In 2018 werd het duo Drents kam¬≠pi¬≠oen in de klasse M2. In 2019 waren ze de bes¬≠ten van Drenthe in het ZZ-licht. Ook tij¬≠dens diverse KNHS-kam¬≠pi¬≠oen¬≠schap¬≠pen gooide Vos hoge ogen met Happy Feet.

Vorig jaar maakte het stel de over­stap naar de lichte tour en werd al snel dui­de­lijk dat het inter­na­ti­o­nale debuut er aan zat te komen. Zo ver kwam het van­wege corona niet. Happy Feet is inmid­dels bij de nieuwe eige­naar in Florida gearriveerd.


gerelateerde berichten
Total
2
Share