Happy Feet DFV van Floor Vos verkocht naar Amerika

Happy Feet DFV van Floor Vos verkocht naar Amerika

19 januari 2021 09:48 Uit

Door Steven Stegen
 
Leestijd: < 1 minuut

📌 Valthe
📝 paardensportnoord

Happy Feet DFV (v. Johnson) zal niet meer in actie komen onder zijn amazone Floor Vos. Happy Feet is verkocht naar Amerika, zo meldt Vos via social media.

De amazone uit Valthe boekte de afgelopen jaren een reeks van mooie successen met Happy Feet. ,,Ik heb van hem genoten. Een paard met een geweldige persoonlijkheid en altijd voor de volle 100% voor me willen werken”, zegt Floor Vos over het paard, dat ze samen in eigendom had met Lieuwe en Diana Koopmans.

Floor Vos met Happy-Feet DFV (v. Johnson)
📸 Steven Stegen

In de basissport was de combinatie vrijwel altijd in de hoogste regionen te vinden. In 2018 werd het duo Drents kampioen in de klasse M2. In 2019 waren ze de besten van Drenthe in het ZZ-licht. Ook tijdens diverse KNHS-kampioenschappen gooide Vos hoge ogen met Happy Feet.

Vorig jaar maakte het stel de overstap naar de lichte tour en werd al snel duidelijk dat het internationale debuut er aan zat te komen. Zo ver kwam het vanwege corona niet. Happy Feet is inmiddels bij de nieuwe eigenaar in Florida gearriveerd.