archief
contact
+31 6 53239630

Michael Greeve met Fernando vier¬≠de in Grote Prijs CSI Lier

ūüďĆ LIER ‚ÄĒ Michael Greeve is zondag als vier¬≠de ge√ęin¬≠digd in de Grote Prijs van het CSI2* Lier. De ruiter uit Veeningen verscheen aan de start met Fernando (v. Harley). De top drie werd gevormd door Belgische ruiters, met Jeroen Appelen als winnaar. 
Michael Greeve CSI Lier

ūüďĆ Lier
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

Michael Greeve is zondag als vier¬≠de ge√ęin¬≠digd in de Grote Prijs van het CSI2* Lier. De ruiter uit Veeningen verscheen aan de start met de 11-jari¬≠ge Fernando (v. Harley). De top drie werd gevormd door Belgische ruiters, met Jeroen Appelen als winnaar.

Een top drie uit Belgi√ę dus, met Jeroen Appelen op Lunatique de Kwakenbeek (v. Cicero Z) als duide¬≠lijk winnaar. Op de plaat¬≠sen twee en drie volg¬≠den zijn land¬≠ge¬≠no¬≠ten Thibeau Spits (Classic Touch DH) en Karel Cox (Evert).

Toch waren ook de Nederlandse ruiters sterk in de barra­ge verte­gen­woor­digd op de Hazelhof. Vijf Nederlandse combi­na­ties haal­den de ronde op tijd. Michael Greeve was op plaats vier de hoogst geplaatste ruiter van Oranje. Greeve zette met Fernando (foto) een fout­lo­ze barra­ge neer in 39.65.

Leopold van Asten was een frac­tie lang­za­mer en behaal­de met VDL Groep Hutch de vijf­de plaats. Op plaats zes vinden we Marc Houtzager terug in de uitslag. De ruiter uit Rouveen start­te met Sterrehof’s Dante N.O.P. Maikel van der Vleuten eindig­de als acht­ste met Elwikke en Harrie Smolders werd negen­de met Escape Z.


gerelateerde berichten
Total
6
Share