Michael Greeve met Fernando vierde in Grote Prijs CSI Lier

  • 18 april 2021 19:27

door: redactie, 18 april 2021 19:27

📌 Lier
📝 paardensportnoord

Michael Greeve is zondag als vierde geëindigd in de Grote Prijs van het CSI2* Lier. De ruiter uit Veeningen verscheen aan de start met de 11-jarige Fernando (v. Harley). De top drie werd gevormd door Belgische ruiters, met Jeroen Appelen als winnaar.

Een top drie uit België dus, met Jeroen Appelen op Lunatique de Kwakenbeek (v. Cicero Z) als duidelijk winnaar. Op de plaatsen twee en drie volgden zijn landgenoten Thibeau Spits (Classic Touch DH) en Karel Cox (Evert).

Toch waren ook de Nederlandse ruiters sterk in de barrage vertegenwoordigd op de Hazelhof. Vijf Nederlandse combinaties haalden de ronde op tijd. Michael Greeve was op plaats vier de hoogst geplaatste ruiter van Oranje. Greeve zette met Fernando (foto) een foutloze barrage neer in 39.65.

Leopold van Asten was een fractie langzamer en behaalde met VDL Groep Hutch de vijfde plaats. Op plaats zes vinden we Marc Houtzager terug in de uitslag. De ruiter uit Rouveen startte met Sterrehof’s Dante N.O.P. Maikel van der Vleuten eindigde als achtste met Elwikke en Harrie Smolders werd negende met Escape Z.