archief
contact
+31 6 53239630

Ben Bontjer onderĀ­scheiĀ­den bij afscheid KNHS Groningen

šŸ“Œ TOLBERT ā€” Ben Bontjer heeft bij zijn aftreĀ­den als voorĀ­zitĀ­ter van de regio Groningen de gouĀ­den speld van de KNHS gekreĀ­gen. Dat gebeurde tijĀ­dens de uitĀ­geĀ­stelde algeĀ­mene ledenvergadering. 

šŸ“Œ Tolbert
šŸ“ paarĀ­denĀ­sportĀ­noord

Ben Bontjer heeft bij zijn aftreĀ­den als voorĀ­zitĀ­ter van de regio Groningen de gouĀ­den speld van de KNHS gekreĀ­gen. Dat gebeurde tijĀ­dens de uitĀ­geĀ­stelde algeĀ­mene ledenvergadering.

Aukje Kroondijk kwam naar de bijĀ­eenĀ­komst in de Postwagen in Tolbert om Bontjer de onderĀ­scheiĀ­ding te overĀ­hanĀ­diĀ­gen. Ben Bontjer was negen jaar voorĀ­zitĀ­ter van de KNHS-regio Groningen en lid van de ledenĀ­raad. Vice-voorĀ­zitĀ­ter Helen de Koning neemt zijn taken voorĀ­loĀ­pig waar.

Ben Bontjer wordt in het zonĀ­neĀ­tje gezet door Aukje Kroondijk van de KNHS.
šŸ“ø KNHS Groningen

De algeĀ­mene ledenĀ­verĀ­gaĀ­deĀ­ring, waar zoā€™n 40 leden op afkwaĀ­men, kende nog meer afscheid, want ook penĀ­ningĀ­meesĀ­ter Gerard Arkema en secreĀ­taĀ­ris Ria Krans zijn verĀ­trokĀ­ken. Renee Tichelaar is nu de nieuwe penĀ­ningĀ­meesĀ­ter en Rennie Faber de nieuwe secretaris.


gerelateerde berichten
Total
2
Share