Ben Bontjer onderscheiden bij afscheid KNHS Groningen

Share
  • 30 juni 2021 17:52

door: redactie, 30 juni 2021 17:52

📌 Tolbert
📝 paardensportnoord

Ben Bontjer heeft bij zijn aftreden als voorzitter van de regio Groningen de gouden speld van de KNHS gekregen. Dat gebeurde tijdens de uitgestelde algemene ledenvergadering.

Aukje Kroondijk kwam naar de bijeenkomst in de Postwagen in Tolbert om Bontjer de onderscheiding te overhandigen. Ben Bontjer was negen jaar voorzitter van de KNHS-regio Groningen en lid van de ledenraad. Vice-voorzitter Helen de Koning neemt zijn taken voorlopig waar.

Ben Bontjer wordt in het zonnetje gezet door Aukje Kroondijk van de KNHS.
📸 KNHS Groningen

De algemene ledenvergadering, waar zo’n 40 leden op afkwamen, kende nog meer afscheid, want ook penningmeester Gerard Arkema en secretaris Ria Krans zijn vertrokken. Renee Tichelaar is nu de nieuwe penningmeester en Rennie Faber de nieuwe secretaris.