archief
contact
+31 6 53239630

Leon Thijssen zesde in Grote Prijs Falsterbo Horse Show

📌 FALSTERBO – Leon Thijssen is bij de Falsterbo Horse Show als zesde geĂ«indigd in de CSI3* Grote Prijs. Met Faithless Mvdl zette de routinier de snelste barragerit neer, maar dat ging wel ten koste van een balk. De Zweed Alexander Zetterman won de wedstrijd.

📌 Falsterbo
📝 paardensportnoord

Leon Thijssen is bij de Falsterbo Horse Show als zesde geëindigd in de CSI3* Grote Prijs. Met Faithless Mvdl zette de routinier de snelste barragerit neer, maar dat ging wel ten koste van een balk. De Zweed Alexander Zetterman won de wedstrijd.

Op de graspiste in Falsterbo wisten elf combinaties zich voor de barrage te plaatsen, met Leon Thijssen als enige Nederlander. Hendrik-Jan Schuttert (Good Farming HS) en Niels Kersten (Famous H) liepen respectievelijk 12 en 13 strafpunten op.

Leon Thijssen deed in de barrage een knappe poging, maar kreeg onderweg een fout met zijn 11-jarige merrie Faithless Mvdl. Dankzij hun snelste tijd eindigden ze toch nog op een mooie zesde plaats.

Alexander Zetterman eiste voor eigen publiek de overwinning op met Triton HÀstak. Rolf-Göran Bengtsson maakte het Zweedse succes compleet door met Cassilano Jmen de tweede orijs op te eisen. Plaats drie was voor de Deen Soren Pedersen met Chico Z.

Klik hier voor de uitslag

Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel