archief
contact
+31 6 53239630

Jumping De Achterhoek gaat weer niet door

ūüďĆ VRAGENDER ‚ÄĒ De vers geprin¬≠te posters met de aankon¬≠di¬≠ging van Jumping de Achterhoek langs de stra¬≠ten van Lichtenvoorde en omge¬≠ving kunnen weer verwij¬≠derd worden. Het inter¬≠na¬≠ti¬≠o¬≠naal paar¬≠den¬≠sport¬≠con¬≠cours in Vragender is voor het twee¬≠de jaar op rij gean¬≠nu¬≠leerd vanwe¬≠ge de nieuw afge¬≠kon¬≠dig¬≠de maat¬≠re¬≠ge¬≠len tegen corona. 

ūüďĆ Vragender
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

De vers geprin­te posters met de aankon­di­ging van Jumping de Achterhoek langs de stra­ten van Lichtenvoorde en omge­ving kunnen weer verwij­derd worden. Het inter­na­ti­o­naal paar­den­sport­con­cours in Vragender is voor het twee­de jaar op rij gean­nu­leerd vanwe­ge de nieuw afge­kon­dig­de maat­re­ge­len tegen corona.

De orga­ni­sa­tie nam dat besluit op zater­dag­mid­dag. Jumping de Achterhoek zou op woens­dag 24 novem­ber van start gaan en afslui­ten op zondag 5 decem­ber. De mobie­le stal­len voor alle paar­den uit binnen- en buiten­land zouden maan­dag opge­bouwd worden.

‚ÄěWe waren al erg ver in de voor¬≠be¬≠rei¬≠ding van ons concours en we hebben met ons team uitvoe¬≠rig alle moge¬≠lijk¬≠he¬≠den tegen het licht gehou¬≠den. We hadden nog graag iets voor de ruiters willen orga¬≠ni¬≠se¬≠ren, maar er zijn teveel beper¬≠kin¬≠gen om het evene¬≠ment op een verant¬≠woor¬≠de wijze te laten verlo¬≠pen. Erg teleur¬≠stel¬≠lend, want we waren voor¬≠ne¬≠mens om er weer een nog mooi¬≠e¬≠re editie van te maken dan in 2019, voor de ruiters √©n publiek, maar het mag niet zo zijn‚ÄĚ, vertelt Eric Morssinkhof, eige¬≠naar van Paardensportcentrum Lichtenvoorde waar Jumping de Achterhoek zou plaatsvinden.

Wel zijn er plan­nen om in het week­end van 2 tot en met 5 decem­ber een spring­con­cours op nati­o­naal niveau te orga­ni­se­ren, geheel passend binnen de nieu­we maat­re­ge­len. Wanneer de fina­les van de GMB-compe­ti­tie voor jonge spring­paar­den en de Achterhoek Anemone Horse Trucks Bokaal voor pony’s worden verre­den, is nog in overleg.


gerelateerde berichten
Total
2
Share