archief
contact
+31 6 53239630

Laatste rit Charlotte Dujardin en Gio goed voor zege in Londen

ūüďĆ LONDEN ‚ÄĒ De wereld¬≠be¬≠ker k√ľr op muziek bij de London International Horse Show werd vrij¬≠dag¬≠avond gewon¬≠nen door Charlotte Dujardin. De Britse zege¬≠vierde in het zadel van Gio, die onlangs werd ver¬≠kocht aan Annabella Pidgley. Het was voor Dujardin en Gio hun laat¬≠ste optreden. 

ūüďĆ Londen
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

De wereld¬≠be¬≠ker k√ľr op muziek bij de London International Horse Show werd vrij¬≠dag¬≠avond gewon¬≠nen door Charlotte Dujardin. De Britse zege¬≠vierde voor eigen publiek in het zadel van de KWPN‚Äôer Gio, die onlangs werd ver¬≠kocht aan Annabella Pidgley.

Het was voor Dujardin een bela¬≠den rit, want voor de laat¬≠ste keer kwam ze in de baan met haar Olympische Gio, waar¬≠mee ze in Tokio brons haalde in de k√ľr. De 10-jarige vos (Apache x Tango) is een elas¬≠tisch en werk¬≠lus¬≠tig paard, met een hele fijne uitstraling.

Charlotte Dujardin Gio Londen 2021
Charlotte Dujardin en Gio tij­dens hun laat­ste geza­men­lijke ereronde.
ūüďł FEI | Jon Stroud

Dujardin kwam tot een win­nende score van 89,040%, met tie­nen voor de appuy­e­men­ten. Ook de kaars­rechte wis­sels vie­len posi­tief op, net als de mooie passage.

Op plaats twee ein­digde Charlotte Fry met Dark Legend met 81,945%. De Duitser Frederic Wandres werd met Duke of Britain derde met 80,260%.

Tommie Visser werd uit­ein­de­lijk tiende en kreeg daar­mee eigen­lijk te wei­nig waar­de­ring. Hij zette met Genesis Begijnhoeve (v. Jazz) een dui­de­lijk betere proef neer dan in de ver­korte Grand Prix van donderdag.


gerelateerde berichten
Total
18
Share