archief
contact
+31 6 53239630

Charlotte Dujardin en Valegro geven Edward Gal het nakijken

LONDEN – Een prima tweede plaats voor Edward Gal met Glock’s Undercover en een minstens zo mooie derde plaats voor Daniëlle Heijkoop maakte van de eerste dag van de Olympia Horse Show een mooi succes. Charlotte Dujardin won met Valegro de Grand Prix.
Charlotte Dujardin pakte met Valegro de overwinning in Londen.
Charlotte Dujardin pakte met Valegro in 2013 de overwinning in Londen.

blokjeLONDEN | STEGEN.NET | TELEGRAPH
Charlotte Dujardin behaalde maandag op de openingsdag van de Olympia Horse Show een afgetekende overwinning in de Grand Prix. Voor eigen publiek won ze met Valegro. Edward Gal pakte de tweede plaats met Glock’s Undercover.

Charlotte Dujardin pakte met Valegro de overwinning in Londen.
Charlotte Dujardin pakte met Valegro de overwinning in Londen.

Dujardin, winnaar van het individuele en teamgoud op de Olympische spelen in Londen, kwam tot een score van 84,851%. Daarmee is de 28-jarige amazone al 20 maanden ongeslagen in de wedstrijdpiste. Het was voor Valegro de eerste wedstijd na het EK in Denemarken. ,,Hij vindt het geweldig om hier te zijn”, aldus Dujardin.

Edward Gal en Charlotte Dujardin toosten op hun succes.  ©Glock Performance Center
Edward Gal en Charlotte Dujardin toosten op hun succes.
©Glock Performance Center

Edward Gal zag zijn optreden beloond met 80,383%. Ook voor Glock’s Undercover was het de eerste wedstrijd na het EK. ,,Undercover laat zich steeds meer door mij rijden, dus ik hoop dat we Valegro ooit kunnen kloppen.”

Een prachtig resulaat was weggelegd voor Daniëlle Heijkoop, die als derde eindigde. Zij kwam met Kingsley Siro tot 76,489%. Hans Peter Minderhoud werd met Glock’s Romanov 13e.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel