Maureen Bonder en Flierefluiter winnen 1.40 in Balkbrug

Share
  • 5 december 2021 19:11

door: redactie, 5 december 2021 19:11

📌 Balkbrug
📝 paardensportnoord

Maureen Bonder won bij het Sinterklaas concours in de Diamanthal in Balkbrug de wedstrijd over hindernissen van 1.40. De amazone uit Schoonoord was veruit de snelste met haar paard Flierefluiter (v. Tygo).

Maureen Bonder en Flierefluiter.
📸 Facebook

Bij de donderdag verreden wedstrijd kwamen 12 combinaties aan de start, met Albert Zoer als geduchte concurrent, met twee paarden in de wedstrijd. Zoer maakte zijn reputatie waar en eindigde met Halifax als tweede en Jackpot als zesde.

Tegen Maureen Bonder en Flierefluiter was niemand opgewassen. De combinatie rondde het barrageparcours foutloos af in 26.55 seconden. Zoer had 27.15 nodig. Renate Beuving pakte de derde plaats met haar paard Ithaca.

De ZZ-wedstrijd leverde Henk Frederiks de eerste plaats op met Impian D. Op ruim twee seconden achterstand eindigde Angelique Hoorn met Zella 2 op de tweede plaats. Anne Bakker maakte de top drie compleet met Iwar.