archief
contact
+31 6 53239630

Sterk begin Anne Bakker op CSI Exloo

Het Hippisch Centrum Exloo lag er piekfijn bij bij de start van het CSI2*. Het evenement, dat nog tot en met zondag duurt, mag over belangstelling niet klagen. Anne Bakker en Nicole Botma deelden de zege in het twee fasen medium Tour.

De grote groep met 67 deelnemers passeerde in vlot tempo de revue. Het was opvallend dat zowel Anne Bakker (My Precious Diamond Z) als Nicole Botma (Lazanula) dezelfde tijd reden in de tweede fase. Beide noordelijke amazones reden het parcours in 31.87 seconden. Fleur Jongejans werd met Beauvais derde in 32.27.

In de eerste wedstrijd van de dag, die al om 8.00 begon, was de overwinning voor Robbin Robijn en de ervaren Twin Twin Rv. Op bijna een seconde achterstand eiste Sander Naber de tweede plaats op met Arend van het Holtrijk Z.

Big tour

Ook voor de big tour stond donderdag een twee fasen geprogrammeerd en met een derde plaats deed Anne Bakker ook hier prima mee. Ze reed met de merrie Keina foutloos in precies 31 seconden. In het klassement gingen Sanne Vermeulen (tweede met Icarus Lh) en winnaar Conor Drain (Forever) haar voor.

De startlijsten en uitslagen van CSI Exloo vind je hier.


Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel