archief
contact
+31 6 53239630

Sterk begin Anne Bakker op CSI Exloo

ūüďĆ EXLOO ‚ÄĒ Het CSI2* Exloo ging don¬≠der¬≠dag van start met over¬≠volle rubrie¬≠ken. Anne Bakker zette goede resul¬≠ta¬≠ten neer. De ama¬≠zone uit Wapserveen werd gedeeld eer¬≠ste en derde. 

Het Hippisch Centrum Exloo lag er piek­fijn bij bij de start van het CSI2*. Het eve­ne­ment, dat nog tot en met zon­dag duurt, mag over belang­stel­ling niet kla­gen. Anne Bakker en Nicole Botma deel­den de zege in het twee fasen medium Tour.

De grote groep met 67 deel­ne­mers pas­seerde in vlot tempo de revue. Het was opval­lend dat zowel Anne Bakker (My Precious Diamond Z) als Nicole Botma (Lazanula) dezelfde tijd reden in de tweede fase. Beide noor­de­lijke ama­zo­nes reden het par­cours in 31.87 secon­den. Fleur Jongejans werd met Beauvais derde in 32.27.

In de eer­ste wed­strijd van de dag, die al om 8.00 begon, was de over­win­ning voor Robbin Robijn en de erva­ren Twin Twin Rv. Op bijna een seconde ach­ter­stand eiste Sander Naber de tweede plaats op met Arend van het Holtrijk Z.

Big tour

Ook voor de big tour stond don¬≠der¬≠dag een twee fasen gepro¬≠gram¬≠meerd en met een derde plaats deed Anne Bakker ook hier prima mee. Ze reed met de mer¬≠rie Keina fout¬≠loos in pre¬≠cies 31 secon¬≠den. In het klas¬≠se¬≠ment gin¬≠gen Sanne Vermeulen (tweede met Icarus Lh) en win¬≠naar Conor Drain (Forever) haar voor.

De start¬≠lijs¬≠ten en uit¬≠sla¬≠gen van CSI Exloo vind je hier.


gerelateerde berichten
Total
2
Share