Paard Balk­brug krijgt na ver­soepe­ling tradi­tionele editie

Share
  • 18 februari 2022 18:21

door: redactie, 18 februari 2022 18:21

🇳🇱 BALKBRUG – Dat het evenement Paard Balkbrug van 1 t/m 6 maart 2022 plaats vindt stond al vast. Maar door de versoe­pelingen van de Corona maat­regelen die per 25 februari 2022 ingaan kan het evenement plaats vinden zoals het voor­gaande jaren ook georganiseerd is.

De organisatie is blij dat het evenement in zijn originele vorm kan plaats vinden. In 2020 was Paard Balkbrug één van de laatste concoursen voor de Corona pandemie. En nu is het één van de eerste concoursen die weer op normale wijze georganiseerd kan worden.

Elke dag start het evenement om 08:30 met de landelijke rubrieken. Op woensdag­avond staat de KWPN jonge dressuur­paarden finale op het programma, donderdag­avond het nationaal 1.35m en 1.40m springen.

Vrijdagavond staat in het teken van de jonge spring­paarden. Zaterdagavond is het hoogte punt van Paard Balkbrug, dan wordt er gestreden om de PlasmaMade Grote Prijs van Balkbrug. Na de grote prijs vindt er een gezellige afterparty plaats met live DJ. Zondag 6 maart sluit Paard Balkbrug af met de pony springsport.