Terugkeer Indoor Friesland zeker: ‘it giet wer oan’

Share
  • 17 februari 2022 16:40

door: redactie, 17 februari 2022 16:40

Onlangs werd al duidelijk dat erhard gewerkt werd aan de comeback, maar donderdag bevestigde de organisatie dat Indoor Friesland terug is. Met een internationaal spring programma, een hippisch strodorp en fantastische show elementen belooft het een evenement van wereldklasse te worden.

Het laatste jaar heeft het nieuwgevormde bestuur achter de schermen met veel energie en enthousiasme gewerkt aan het opzetten van Indoor Friesland 2022. Waling Haijtema, voorzitter Jumping Fryslân: ,,Wij zijn enorm blij dat we na jaren kunnen zeggen “it giet wer oan”. We kijken uit naar vier dagen topsport, met de beste ruiters en veel gezelligheid. Want daar staat Indoor Friesland nog steeds om bekend: een aangenaam treffen van paardensporters, liefhebbers en professionals.”

Vanaf 20 t/m 22 oktober staat het internationaal springen op het programma. Rubrieken worden uitgeschreven op CSI1* en CSI3* niveau. Daarnaast kan het publiek vanaf de tribune genieten van fantastische shows, het Friese tuigpaard en het nieuwe Elfstedenspringen. Zaterdagavond staat voor het eerst sinds 2007 De Grote Prijs van Indoor Friesland weer op het programma. Dit hoogtepunt van het evenement staat garant voor spannende topsport.