Menners Harry Streutker en Rudolf Pestman genomineerd voor Sportman van het jaar

Share
  • 18 maart 2022 21:04

door: redactie, 18 maart 2022 21:04

📌 COEVORDEN – Menner Harry Streutker gaat spannende dagen tegemoet. Hij werd al gekroond tot sporter van het jaar in zijn eigen gemeente Coevorden, maar gaat nu ook voor de titel Drentse sportman van het jaar, net als menner Rudolf Pestman.

Streutker beleefde in 2021 een ongekend succesvol jaar. Hij werd Nederlands kampioen vierspannen samengesteld, Nederlands reservekampioen mennen dressuur met het dubbelspan en Noordelijk reservekampioen vaardigheid met het tweespan.

In de categorie sportman van het jaar krijgt Harry Streutker onder andere concurrentie van een andere succesvolle menner: Rudolf Pestman uit Eext.

Meer info over de kandidaten en de mogelijkheid om te stemmen op de Drentse menners vind je op deze pagina.