archief
contact
+31 6 53239630

Menners Harry Streutker en Rudolf Pestman genomineerd voor Sportman van het jaar

📌 COEVORDEN – De spanning stijgt bij menners Harry Streutker en Rudolf Pestman. De strijd om de titel Drentse sporter van het jaar nadert de ontknoping. Van 18 tot en met 20 maart kan er gestemd worden.
Harry Streutker werd tweede in de dressuur met zijn Arabo-Friezen.
Harry Streutker met zijn Arabo-Friezen.

📌 COEVORDEN – Menner Harry Streutker gaat spannende dagen tegemoet. Hij werd al gekroond tot sporter van het jaar in zijn eigen gemeente Coevorden, maar gaat nu ook voor de titel Drentse sportman van het jaar, net als menner Rudolf Pestman.

Streutker beleefde in 2021 een ongekend succesvol jaar. Hij werd Nederlands kampioen vierspannen samengesteld, Nederlands reservekampioen mennen dressuur met het dubbelspan en Noordelijk reservekampioen vaardigheid met het tweespan.

In de categorie sportman van het jaar krijgt Harry Streutker onder andere concurrentie van een andere succesvolle menner: Rudolf Pestman uit Eext.

Meer info over de kandidaten en de mogelijkheid om te stemmen op de Drentse menners vind je op deze pagina.


Total
20
Shares
0 deel
0 deel
20 deel
0 Tweet
0 deel