archief
contact
+31 6 53239630

Belgische Elisa Strubbe pakt zege bij Spring Tour De Wolden

ūüďĆ VEENINGEN ‚ÄĒ De hoof¬≠d¬≠ru¬≠briek op Hemelvaartsdag bij de Spring Tour De Wolden kreeg een Belgische win¬≠na¬≠res. Elisa Strubbe voerde don¬≠der¬≠dag¬≠avond de ere¬≠ronde aan in het 1.45. Ze won als laat¬≠ste star¬≠ter in de bar¬≠rage met Mr. Quality Z. 

ūüďĆ VEENINGEN ‚ÄĒ De Belgische Elisa Strubbe is don¬≠der¬≠dag¬≠avond bij de Spring Tour De Wolden win¬≠naar gewor¬≠den van de Spruce Meadows Prijs, een rubriek over 1.45 met bar¬≠rage, tevens kwa¬≠li¬≠fi¬≠ca¬≠tie voor de Grote Prijs van zater¬≠dag. Van de vijf¬≠tien bar¬≠ra¬≠ge¬≠deel¬≠ne¬≠mers kwam Strubbe als laat¬≠ste in de ring en deed wat ze moest doen.

Strubbe klokte de snel­ste tijd en wist fout­loos te blij­ven. Tien com­bi­na­ties gin­gen haar zon­der fou­ten voor. In de laat­ste bar­ra­ge­rit leek Strubbe eerst wat voor­zich­tig met Mr. Quality Z (v Mr. Blue), maar in het tweede deel van haar rit ver­snelde de Belgische.

Zij rondde de rit af in de snel­ste tijd: 36.42. Lang leek de Colombiaan Camilo Ruedo win­naar te wor­den. Hij had in de tweede rit fout­loos gere­den met Indus van het Keysereyck en de tijd laten stil­staan op 36.88. Daar beet een­ie­der zich na hem op stuk, tot in de laat­ste rit de 25-jarige Elisa Strubbe.

Elisa Strubbe
Elisa Strubbe met Mr. Quality tij­dens de Spring Tour De Wolden.
ūüďł Spring Tour De Wolden | Hans Khoe

Daan van Geel (Gees) werd de beste Nederlander. Hij ein­digde als vierde met Idaloma (v. VDL Zirocco Blue) in een tijd van 37.52.

Ook Albert Zoer uit Echten reed de kwa­li­fi­ca­tie. Foutloos bleef hij niet en zo moest hij de bar­rage aan zich voor­bij laten gaan. Zijn paard Jayla incas­seerde in het basis­par­cours acht straf­pun­ten en Zoer kwam tot een tijd van 74.35.


gerelateerde berichten
Total
2
Share