Suzanne Tepper start met zege op eer­ste dag Jum­ping Tol­bert

Share
  • 23 augustus 2022 18:48

door: redactie, 23 augustus 2022 18:48

Op de eerste dag kwamen deel­nemers met 4- en 5-jarige paarden in de ring en was er een handels­rubriek. Een van de succes­volle deel­nemers was op de eerste dag Suzanne Tepper uit Holwierde. Ze zege­vierde in de rubriek voor 4-jarige paarden met Neymar VDL.

Woensdag wordt er gesprongen over hin­der­nissen met hoogtes van 80 centimeter tot 1.10 meter. De dagen daarna worden ook zwaar­dere rubrie­ken gereden. Op zondag vormt de Grote Prijs van Tolbert het hoogte­punt van het concours.

Ruiters vanuit het gehele land zijn dezer dagen in Tolbert actief en ook een aantal buiten­landse com­binaties komt in de ring. Het eve­nement is alle dagen gratis door het publiek te bezoeken.

📝 Stegen.net | Persbericht
📸 Jumping Tolbert