Indoor Friesland trekt dressuur­ruiters van naam

  • 30 september 2022 19:05
door: redactie, 30 september 2022 19:05

📌 LEEUWARDEN – Indoor Fries­land lijkt goed in de markt te liggen bij de inter­nationale dressuur­ruiters, want absolute wereld­toppers hebben hun deel­name al toegezegd aan het CDI3* van 14-16 oktober. Zo komt de kersverse wereld­kampioene Charlotte Fry met de paarden Dark Legend en Don Joe naar het WTC Expo in Leeu­warden.

Ook Sönke Rothenberger en Marieke van der Putten hebben hun deelname toe­gezegd. De vijfsterren faci­liteiten voor de paarden zullen een belangrijke rol hebben gespeeld in de beslis­sing van deze topruiters.

Het belooft een mooie strijd te worden, want uiter­aard zijn ook de ambas­sadeurs van Indoor Fries­land van de partij: Marten Luiten en Dinja van Liere met Hermès.

📝 Stegen.net | Persbericht
📸 Digishots