Marieke van der Putten wint GPS Indoor Fries­land

  • 15 oktober 2022 19:12
door: redactie, 15 oktober 2022 19:12

📌 LEEUWARDEN – De Grand Prix Special bij Indoor Fries¬≠land leverde een mooi ‘gevecht’ op, waarbij drie top¬≠ama¬≠zones elkaar weinig ont¬≠liepen. Marieke van der Putten bleek uit¬≠eindelijk de beste. Dinja van Liere werd tweede.

Van der Putten klaarde de klus met de Totilas-zoon Torves¬≠lettens Titanium Rs2. Bij vier van de vijf jury’s stond het duo aan kop, met een gemid¬≠delde score van 74.681%. Dinja van Liere ein¬≠digde met Hart¬≠suijker als tweede (72.893%) en derde werd Charlotte Fry met Don Joe (72.681%).

Van der Putten: ,,Ik ben heel blij, zeker na gisteren. Niet dat ik teleur¬≠gesteld was, maar blij was anders. Vandaag ging het echt heel fijn met als hoogte¬≠punt de constant goede ver¬≠binding. Ook de piaffe-passage waren mooi naar voren, dat is soms wel eens moeilijk. Ik vind het sowieso een fantas¬≠tische wedstrijd hier in Leeuwarden. Het evene¬≠ment is niet minder dan Jumping Amster¬≠dam en The Dutch Masters-Indoor Brabant.”

Marieke van der Putten tankte in Leeuwarden ervaring en zelf­vertrouwen. Ze kijkt dan ook met ver­trouwen uit naar haar deel­name aan de wereld­beker in Stuttgart met Torves­letters Tita­nium RS2.

📝 Stegen.net | Persbericht
📸 Indoor Friesland | Digishots