Marieke van der Putten wint GPS Indoor Fries­land

Share
  • 15 oktober 2022 19:12

door: redactie, 15 oktober 2022 19:12

📌 LEEUWARDEN – De Grand Prix Special bij Indoor Fries­land leverde een mooi ‘gevecht’ op, waarbij drie top­ama­zones elkaar weinig ont­liepen. Marieke van der Putten bleek uit­eindelijk de beste. Dinja van Liere werd tweede.

Van der Putten klaarde de klus met de Totilas-zoon Torves­lettens Titanium Rs2. Bij vier van de vijf jury’s stond het duo aan kop, met een gemid­delde score van 74.681%. Dinja van Liere ein­digde met Hart­suijker als tweede (72.893%) en derde werd Charlotte Fry met Don Joe (72.681%).

Van der Putten: ,,Ik ben heel blij, zeker na gisteren. Niet dat ik teleur­gesteld was, maar blij was anders. Vandaag ging het echt heel fijn met als hoogte­punt de constant goede ver­binding. Ook de piaffe-passage waren mooi naar voren, dat is soms wel eens moeilijk. Ik vind het sowieso een fantas­tische wedstrijd hier in Leeuwarden. Het evene­ment is niet minder dan Jumping Amster­dam en The Dutch Masters-Indoor Brabant.”

Marieke van der Putten tankte in Leeuwarden ervaring en zelf­vertrouwen. Ze kijkt dan ook met ver­trouwen uit naar haar deel­name aan de wereld­beker in Stuttgart met Torves­letters Tita­nium RS2.

📝 Stegen.net | Persbericht
📸 Indoor Friesland | Digishots