Judith Werkman en Laura Zwart maken indruk in Beilen

  • 8 oktober 2022 17:00
door: redactie, 8 oktober 2022 17:00

📌 BEILEN – Judith Werk¬≠man pakte vrijdag met een klein verschil de over¬≠winning in het ZZ-licht tijdens de okto¬≠ber¬≠editie van Indoor Hartje Drenthe. Ze was met Lynn net iets beter dan Francis Turken¬≠steen, die met Ienemiek HK aan de start kwam.

In de gecombineerde rubriek Z2/ZZ-licht kwamen vijftien com­binaties aan de start, waarvan maar drie onder de 60% scoorden. Aan de kop was het spannend, met maar kleine ver­schillen tussen Werk­man en Turken­steen.

Judith Werkman met Lynn (archief).

De hoogste score was voor Judith Werk­man en haar elegante Lynn. Een prachtige com­binatie, die sterk voor de dag kwam en werd beloond met 66,714%.

Daarmee scoorde Werkman net iets beter dan haar grote con­currente Francis Turken­steen van de orga­niserende Stroom­ruiters. Turken­steen zag met Ienemiek HK een eind­score van 66,286% terug op haar coupon. Fleur Smits (Actie W) en Astrid Reinders (Jazzmin) volgden in de rang­schikking.

Laura Zwart

Laura Zwart reed zich in Beilen ook flink in de spot­lights. In de klasse L leverde ze een bijzondere prestatie door als eerste, tweede èn derde te eindigen. En ook bijzonder: ze won de rubriek met S’Next Generatio met een mega­score van 243 punten.

En daarmee was het succes voor Laura Zwart nog niet voorbij, want ze won ook nog eens het Z1 met ZAV Lumen Jackson, met een royale voorsprong op Ilona Liewes met Gidion.

📝 Stegen.net