archief
contact
+31 6 53239630

Passend slot Indoor Fries­land met k√ľr Friese paarden

📌 LEEUWARDEN – Het dressuur¬≠deel van Indoor Fries¬≠land is passend afge¬≠sloten met een prachtige k√ľr op muziek met alleen maar Friese paarden. Margriet Koop¬≠mans pakte met Ide K.W. de over¬≠winning.

Margriet Koopmans reed een k√ľr op Lichte Tour¬≠niveau. Tweede werd Lisanne Veenje met Wirdmer Fan‚Äôe Boppe¬≠lannen. Zij behaalde 71.600% met een k√ľr op Grand Prix¬≠niveau. De derde plaats was voor Hennie Roffel met Renske Carmen f.d Visscherwei (71.375%). Ook Hennie reed op Lichte Tour niveau.

Niets werd aan het toeval over­gelaten. De ruiters kregen de gelegen­heid om de baan te verkennen en werden gejureerd door twee Nederlandse, inter­nationale juryleden, Monique Peutz en Patricia Wolters. Na iedere proef gaven de dames de deel­nemers uitgebreid toelichting op hun beoor­deling, wat zeer positief ontvangen werd.

Zelf gefokt

Koopmans: ,,Ik ben super blij, het ging echt zoals ik wilde. Ik woon hier vlakbij, bij Sneek en Ide is mijn eigen paard en ook nog zelf gefokt. Hij is twaalf jaar en ik rijd Lichte Tour met hem. Ik heb er vertrouwen in dat we ook de laatste stap naar de Zware Tour kunnen maken, maar zover is het nog niet. Voor nu vond ik het super gaaf om hier te mogen rijden en ik wil Hergen van Hall dan ook hartelijk bedanken voor de uitnodiging.‚ÄĚ

📝 Stegen.net | Persbericht
📸 Digishots


Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel