IICH Exloo: veel fout­lozen en Deense winnaar in 1.00-rubriek

Share
  • 23 december 2022 19:05

door: Steven Stegen, 23 december 2022 19:05

📌 EXLOO – Bij het IICH Exloo stonden vrijdag wed­strijden over hinder­nissen van één meter op het programma. In de eerste rubriek, met ruim 90 deel­nemers, won de Deense ruiter Jona­than Hvalsøe Saul.

De eerste wedstrijd op vrijdag was niet al te zwaar gebouwd. Meer dan de helft van de ruim 90 com­binaties die aan de start kwamen bleven fout­loos in het door Jos Brink­man opge­stelde parcours.

Jonathan Hvalsøe Saul kreeg van de jury de hoogste waardering voor zijn manier van rijden: 82 punten. Hij kwam aan de start met Cyber Jack. Plaats twee was voor Albard Hidding met Notorious met een score van 79. Esmé Ekkel­kamp maakte de top drie compleet met Nashville.

Henriette Veldsema met Elievia.

In deze wedstrijd zagen we ook een oude bekende terug: de schimmel­merrie Elievia (v. Cardento), voor­heen tot op hoog niveau succesvol uitgebracht door Rianty Zwart. Elievia liep nu onder Henriëtte Veldsema twee mooie foutloze rondes.

[wppa type=”cover” album=”62″]

Klik hier voor de startlijsten en uitslagen van IICH Exloo.

📝 Stegen.net
📸 Steven Stegen