Job Oldenziel en Hilde Veen­stra schit­teren op IICH Exloo

  • 29 december 2022 23:16

door: redactie, 29 december 2022 23:16
📌 EXLOO – Job Oldenziel en Hilde Veen­stra waren donder­dag bij IICH Exloo de sterren van de dag. Olden­ziel won twee wed­strijden en Veen­stra werd twee keer tweede in het 1.30.

Het 1.30 twee fasen speciaal kende 60 starts, met een duidelijk winnaar: Job Olden­ziel. Hij reed met It’s Me (v. Carambole) met het mes tussen de tanden en was met een razend­snelle tijd van 28.85 onbereik­baar voor de con­currentie.

IICH Exloo Job Oldenziel
Job Oldenziel en It’s Me waren goed voor twee overwinningen in het 1.30.
📸 Pieter Sorber | Eventphoto4you

Oldenziel herhaalde zijn huzarenstukje in het 1.30 progressief. Ook in deze wedstrijd eiste hij met It’s Me met ruime voor­sprong de eerste prijs op.

In de beide 1.30-parcoursen eindigde Hilde Veenstra knap als tweede. De Friese amazone kwam in de beide wed­strijden sterk voor de dag met Charly Blue (v. Cantolar). Dit duo is de laatste weken in topvorm. In het 1.20 liet Veenstra zich ook niet onbetuigd, in deze groep werd ze tweede en vierde met Daniëlla DLS.

Stal van Geel-Schröder

In het 1.35 domineerde Stal Van Geel-Schröder uit Gees. Daan van Geel pakte in het 1.35 twee fasen speciaal met ruime voor­sprong de over­winning met Idaloma (v. Zirocco Blue VDL). Zijn echt­genote Mareille van Geel-Schröder werd in deze rubriek derde met La Dame VG. In het 1.35 pro­gressief werd Van Geel-Schröder derde met Kalimero en zesde met La Dame VG. Anna Plas won deze wedstrijd met Geke. Rianne Visscher werd met Fender PS tweede.

📝 Stegen.net
📸 Pieter Sorber | Eventphoto4you.com