Joyce van Rooijen-Heuitink de beste in Prix St. Georges op CDI Exloo

Share
  • 4 mei 2023 18:18

door: redactie, 4 mei 2023 18:18

📌 EXLOO – Bij de start van CDI Exloo ging de overwinning in de Prix St. Georges naar Joyce van Rooijen-Heuitink. Met haar paard Gaudi Vita (v. Apache) behaalde ze 71,765%. Marten Luiten werd met Killer tweede.

Juryvoorzitter Maarten van der Heijden is enthousiast over de winnares en de top vier van de rubriek. Van der Heijden heeft genoten van de proef van Joyce die een sterke galoptour met schitterend van de grond gesprongen wissels liet zien.

Judith Ribbels won met Nanny Mc Phee de rubriek voor 5-jarigen.
📸 CDI Exloo | Digishots

Joyce van Rooijen-Heuitink stond bij twee van de vijf juryleden aan kop, met een gemiddelde van 71,765%. De proef van Marten Luiten en Killer werd door de juryleden wisselend gewaardeerd, met een eerste plaats bij de jury bij B en plaats zeven bij E. Luiten kwam op een gemiddelde van 70,500%. Quinty Vossers pakte met Inferno de derde plaats.

Het CDI is op het Hippisch Centrum in Exloo van start gegaan met de 5-jarige paarden. De jury is erg te spreken over de souplesse en afdruk van Nanny Mc Phee. De afstammeling van Vitalis werd deskundig door Judith Ribbels voorgesteld en scoorde 83.000%.

📝 bron: persbericht | Stegen.net
📸 CDI Exloo | Digishots