Michael van der Vleuten opnieuw winnaar Jumping Indoor Maastricht

Share
  • 12 november 2023 19:10

door: redactie, 12 november 2023 19:10
Maastricht
stegen.net

Maikel van der Vleuten heeft voor de vierde keer in zijn carrière de Grote Prijs van Maastricht gewonnen. Vorig jaar was hij de beste met El Wikke, deze keer met de hengst Luigi d’Eclipse.

In het MECC kreeg Jumping Indoor Maastricht een volledig Nederlands podium. Willem Greve eindigde met Highway M TN als tweede. De derde plaats was voor Matthijs van Asten met Sirocco. Alle drie de combinaties waren foutloos, maar Van der Vleuten zette de snelste tijd neer.

De tweede plaats van Wille Greve was ook een mooie prestatie. De hengst Highway TN werd vorige week door het N.O.P. vastgelegd en blijft daarmee tot en met de Olympische spelen van Parijs behouden voor de Nederlandse springsport.

Ook dressuurpaard Torveslettens Titanium RS2 (Marieke van der Putten) is nu een N.O.P. paard.