Showavond in Hippisch Centrum Exloo om geld op te halen voor bestrijding ALS

Share
  • 18 december 2023 14:36

door: redactie, 18 december 2023 14:36
Exloo
stegen.net

Hippisch Centrum Exloo staat woensdagavond 20 december in het teken van een bijzondere showavond. Op initiatief van dressuurruiter Marten Luiten is er een mooi programma opgezet om geld in te zamelen voor de bestrijding van de ziekte ALS.

Marten Luiten verloor zijn vader Willem vorig jaar september aan deze slopende spierziekte. De succesvolle ruiter uit Winschoten organiseert daarom met hulp van velen een showavond, met KWPN-voorzitter Andries van Daalen als centrale presentator.

De entree voor de avond, die om 19.00 begint, is vrij, maar de organisatoren hopen op mooie bijdrages om ALS te kunnen bestrijden. Op de avond zijn er diverse demonstraties en clinics.

Medewerking wordt onder andere verleend door Christa Larmoyeur, jurylid Piet groen, Febe van Zwambagt, bondscoach Monique Peutz en Ted Kop Jansen.

De showavond sluit aan bij de actie van radiozender 3FM. Dit jaar komt 3FM Serious Request in actie voor Stichting ALS Nederland. In de week voor kerst van 17 t/m 24 december zitten 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman in het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen.