NHC in Ermelo krijgt nieuw internationaal springconcours

Share
  • 17 januari 2024 16:18

door: redactie, 17 januari 2024 16:18
Ermelo
stegen.net | persbericht

Het Nationaal Hippisch Centrum krijgt een nieuw internationaal twee sterren springconcours binnen de poorten. Van 1 tot en met 4 mei is het eerste CSI2*, georganiseerd door Wivaldi.

Na vele internationale evenementen die gehouden zijn op het NHC, zoals het WK Jonge dressuurpaarden, EK Endurance en meer, gaat in mei 2024 het allereerste internationale springconcours van start in Ermelo. 

,,Met 10 jaar ervaring in de hippische sector en met inmiddels een fantastisch team om me heen is het voor mij een fantastische uitdaging om ons eigen CSI te organiseren. En we vinden dat zo’n mooie accommodatie als het Nationaal Hippisch Centrum, zo centraal gelegen in het land niet langer zonder een CSI kan voortbestaan”, aldus Walter Makker van Wivaldi.

Uit de startblokken

Inmiddels is de organisatie voor CSI Ermelo in volle gang. De eerste deelnemers hebben zich ingeschreven en de kaders voor de indeling van het evenement staan als huis. Het doel van CSI Ermelo is duidelijk gedefinieerd: het Nationaal Hippisch Centrum meer inzetten voor topsportevenementen.

Het belooft niet alleen een spannend sportevenement te worden, maar ook een sociale gelegenheid voor deelnemers, bezoekers en sponsoren. Met een focus op communicatie, transparantie en uitstekende faciliteiten, wil de organisatie een onvergetelijke ervaring creëren, met als doel CSI Ermelo jaarlijks te laten terugkeren als een hoogtepunt op de hippische kalender. 


Stegen.net deelt vanaf nu ook berichten via WhatsApp. Je bent dan nog sneller op de hoogte van updates. 

‎Volg het kanaal paardennieuws op WhatsApp: klik hier

Volg ons via Telegram: https://t.me/paardennieuws