Reservetitels voor Robin Wind­stra en Albert Zoer bij KNHS-kam­pioen­schap

Share
  • 24 maart 2024 20:34

door: redactie, 24 maart 2024 20:34
Ermelo
stegen.net

Robin Windstra is KNHS-reserve­kampioen ge­worden in het 1.35. Bij de indoor­kam­pioen­schap­pen van de KNHS kwam de ruiter uit Boer­akker aan de start met W&W’s Agos­tino Z. Ook Albert Zoer werd tweede, in het 1.20.

In het 1.35 wisten vijf combinaties dubbel foutloos te blijven. In de barrage eiste Siebe Kramer de overwinning op met Luuk (v. Kannan). Windstra reed ook foutloos in de barrage, was wel beduidend langzamer, maar mocht wel met de tweede plaats naar huis. Rielke Roeland werd derde met D’Amigo de Beauty.

De KNHS-titel in het 1.40 ging naar Enrico van Manen met Keep in Mind. Britt van Erp (Fornarina Z) en Kevin Olsmeijer (Jubluno Rock) completeerden het podium. Bert-Jan Zuidema kreeg in de eerste ronde twee fouten met zijn schimmel Lambiek en kon deze keer dus geen hoofdrol pakken.

Tessa Delger pakte de titel in het 1.30 met Melodie V. Delger was razendsnel in de barrage en zette Rielke Roeland met Mister Coconut op ruime achterstand. Jan Conijn werd derde met Daktari Z.

Albert Zoer

De titel in het 1.20 kwam in handen van Stijn Jonkers met Libertho-H. Een mooie tweede plaats in deze klasse was weggelegd voor Albert Zoer en zijn paard Nikita (v. It’s Otto). Op plaats vier was er ook Drents succes voor Renate Beuving met Miss Congeniality HG. Hilde Veenstra eindigde op de zesde plaats met Miss Caresse.


Stegen.net deelt vanaf nu ook berichten via WhatsApp. Je bent dan nog sneller op de hoogte van updates. 

‎Volg het kanaal paardennieuws op WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaET5QM0rGiO43XoEf2y

Volg ons via Telegram: https://t.me/paardennieuws