Hans Peter Minder­houd twee keer tweede met Glock’s Toto jr. bij Top Dressage Tolbert

Share
  • 14 april 2024 19:08

door: redactie, 14 april 2024 19:08
Tolbert
stegen.net

Bij Top Dressage Tolbert kwam de afge­lopen dagen een hele reeks van top­pers voor­bij. Veel ogen waren gericht op Hans Peter Minder­houd, die met Glock’s Toto jr. een mooi inter­natio­naal debuut wist te maken.

Minderhoud reed vrijdag de mooie piste achter de HJC-manege in om Glock’s Toto jr. voor te stellen in de Grand Prix. Dat resulteerde in een score van 73,544%, goed voor de tweede plaats. Toto kwam voor het laatst internationaal in actie in mei 2021, toen nog onder Edward Gal. Winnares werd de Zweedse Maria von Essen met Invoice (74,131%), die haar hoogste persoonlijke score behaalde.

In de zaterdag verreden kür op muziek behaalder Hans Peter Minderhoud opnieuw de tweede plaats, dit keer in het vertrouwde zadel van Invictus. De zege in deze proef was voor de Finse Emma Kanerva met Mist of Titanium. Zondag kwam Toto jr. opnieuw in de baan, met een tweede plaats in de Grand Prix Special.

U25

In Tolbert kwam ook de Grand Prix voor U25-deelnemers aan bod. Marten Luiten acteerde daarbij opnieuw sterk. De ruiter uit Winschoten werd met Fynona tweede in de gewone proef achter Sofie Reef met Charming Lady en hij won overtuigend de kür op muziek met een prima score van 75,020%. Tweede werd hier Milou Dees met Francesco.


Stegen.net deelt vanaf nu ook berichten via WhatsApp. Je bent dan nog sneller op de hoogte van updates. 

‎Volg het kanaal paardennieuws op WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaET5QM0rGiO43XoEf2y

Volg ons via Telegram: https://t.me/paardennieuws