Hans Peter Minderhoud maakt met Toto jr. inter­natio­naal debuut bij Top Dressage Tolbert

Share
  • 4 april 2024 14:50

door: Steven Stegen, 4 april 2024 14:50
Tolbert
stegen.net | persbericht

Hans Peter Minder­houd zal bij Top Dressage Tolbert zijn inter­natio­nale debuut maken met Glock’s Toto jr. Van 11 tot en met 14 april is de tweede editie van het evene­ment.

Minderhoud nam de teugels over van Edward Gal en geldt met Toto jr. als een grote belofte. In Tolbert bindt Minderhoud met Toto jr. voor het eerst de strijd aan met een sterk internationaal gezelschap.

Top Dressage Tolbert wordt van 11 tot en met 14 april voor de tweede keer georganiseerd. Het succes van de eerste editie in 2023 heeft ervoor gezorgd dat de belangstelling voor de tweede editie enorm is, met een kleine 100 buitenlandse combinaties en meer dan 110 Nederlandse combinaties.

Olympische toppers

Met Olympische toppers uit 21 landen zoals Helen Langehanenberg uit Duitsland, Emma Kanerva uit Finland, Daniel Bachman Andersen uit Denemarken, Richard Davison uit Engeland en de Nederlandse top, met naast Minderhoud onder andere Marlies van Baalen, belooft deze editie een prachtige wedstrijd te worden.

Daarnaast zijn de jeugdrubrieken ook van hoge kwaliteit, doordat internationale als nationale kampioenen zich hebben aangemeld.


Stegen.net deelt vanaf nu ook berichten via WhatsApp. Je bent dan nog sneller op de hoogte van updates. 

‎Volg het kanaal paardennieuws op WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaET5QM0rGiO43XoEf2y

Volg ons via Telegram: https://t.me/paardennieuws