archief
contact
+31 6 53239630

Loes Corsel prolongeert Drentse dressuurtitel

Loes Corsel uit Coevorden heeft zaterdagavond in Exloo haar Drentse dressuurtitel geprolongeerd. Ze won in de Z2 met Nestor (v. Wolfgang).

Corsel bouwde met Nestor, die ze pas sinds augustus rijdt, een ruime voorsprong op. In de afsluitende kür liep ze met 70.31% nog verder uit op de concurrentie. Truusje Smeding uit Vries werd met de soms wat gespannen Odif (v. Havel) tweede. Wilmer Lanning uit Gieten pakte met Guus (v. Onyx) de derde plaats. Deze drie mogen ook naar Ermelo.

In de Z1 zegevierde Marjan van Dijk uit Ruinen met Marel (v. Havel). Haar optreden werd door de juryleden nogal wisselend gewaardeerd. Afiena Kommer won met O`Neill de M2 en Tineke Stegen werd met Paddington (v. Kennedy) kampioen in de M1.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share